Основними принципами організації харчування в дошкільному закладі є енергетична цінність харчування, що відповідає енерговитратам дітей, збалансованість та максимальна різноманітність раціону; технологічна та кулінарна обробка продуктів і страв, що забезпечує їх смакові якості та зберігає вихідну харчову цінність; забезпечення санітарно-гігієнічних норм (дотримання всіх санітарних вимог до стану харчоблоку, продуктів харчування, їх транспортування, зберігання, приготування та роздачі страв).
В дошкільному закладі ведеться систематична і планомірна робота з організації безпечного і якісного харчування дітей, а саме: розроблене сезонне Примірне двотижневе меню передбачає збалансованість та безпечність дитячого раціону, замовлення і прийняття безпечних і якісних продуктів харчування, продовольчої сировини у необхідній кількості відбувається із дотримання умов і термінів їх зберігання, приготування страв відбувається із суворим дотримання технології.
ГОТУЄМО З ДУШЕЮ
![]()
![]()
![]()
МЕНЮ ОДНОГО ДНЯ
![]()
![]()
![]()
СМАЧНО ТА КОРИСНО
![]()
![]()
![]()