Заклад дошкільної освіти
(ясла - садок)
комбінованого типу №162 "Ведмедик"
 Запорізької міської ради 
 
Шановні батьки! З 1 вересня 2022 року освітній процес у закладі дошкільної освіти здійснюється у дистанційному режимі. Заняття проводяться в онлайн-режимі на платформі ZOOM (посилання розміщуються у батьківських Viber-групах), на сайті ЗДО «Дистанційна освіта»,

26 лютого 2019 року в ЗДО №162 відбувся тренінг для педагогів з  теми "Протидії булінг".

 Одним із найважливіших напрямів соціально-психологічної профілактичної діяльності, спрямованої на протидію насильству в умовах навчального закладу, є просвітницька робота серед педагогів . Проведення профілактичних заходів щодо насильства серед дітей сприяє правосвідомості і правової поведінки,  розвиває активність, самостійність, творчість, створює умови для самореалізації особистості учня.

 З метою формування сприятливого психоемоційного середовища навчального закладу, що включає систему взаємовідносин між усіма суб’єктами освітнього процесу, й організації діяльності з попередження та викорінення будь-яких видів насильства,  було організовано і проведено тренінги   педагогічних працівників «Протидія булінгу", за наступними питаннями:

- Що таке булінг та його форми.
- Що робити, якщо:
- Ваша дитина зазнає знущань;
- Ви стали свідком булінгу;
- Ваша дитина є свідком булінгу;
- Ваша дитина агресор.

Педагоги прийняли активну участь в обговорення цих питань.

За допомогою тренінгової програми психолог показала, що у кожного людини є якості, які вона може використовувати для протистояння психологічному і фізичному насильству.